Results 1 to 8 of 8

Thread: I hat JG

  1. #1
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Lakeway
    Posts
    11

    Default I hat JG

    I put a lot of money into airsoft yet reasonable amount and JG send me a deffective gun because the gun can't fire so it looks like I might not be playing with you guys for at least another month

  2. #2
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Central TX
    Posts
    12,697

    Default

    Who specifically did you buy the gun from and why didn't you ask for a replacement if the original was defective?
    What specifically is it doing?
    Wolv
    Whiskey Company
    ---------------------
    -At the end of the day, we’re just all playing with toy guns.
    -In airsoft, nobody's wrong.
    -…the stupid hit me so hard … I blacked out for a second.
    ---------------------
    You receive what you give. 'Disconnected', In Flames

  3. #3
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Lakeway
    Posts
    11

    Default

    i bought it from airsoft GI and the original i got is deffective which i currently have and am sending back this weekend. why i claim it to be deffective is because when i plugged in a fully charged battery i could feel the wires heating up which i'm still not sure should happen but it did tell me that power was flowing and so when i did a test fire of the gun it didn't fire as if there was no power at all and i originally thought i screwed up the first battery but i got a new one and charged that one with a smart charger neither times the gun worked

  4. #4
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    NW Austin
    Posts
    628

    Default

    What model rifle is this?

    Is there an in-line fuse?
    LaPHtA
    Whiskey Company
    Ex Army (DA)CPL 19D Cav Scout/Sniper
    HHC 1/66 AR Scout Plt, 2AD
    HHC 1/70 AR Scout Plt, 5ID
    A Troop 6/16 OSUT Ft. Knox, KY
    'victori semper cerevisia' <-- it means the winner gets the beer!

  5. #5
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Lakeway
    Posts
    11

    Default

    JG 614 and yes

  6. #6
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Central TX
    Posts
    12,697

    Default

    why i claim it to be deffective is because when i plugged in a fully charged battery i could feel the wires heating up
    1. Read site rule #18. Reading your post is painful.
    2. The first answer is that your motor is jammed or possibly fried. Thus, do you hear any clicking in the grip or in the mechbox? That would suggest the gears are jammed or the motor is wedged in the grip improperly and is basically jammed. That would explain the wires getting hot. If there is no clicking but the wiring is getting hot, you are correct in that power is flowing through the circuit but something like the motor is fried.....
    Wolv
    Whiskey Company
    ---------------------
    -At the end of the day, we’re just all playing with toy guns.
    -In airsoft, nobody's wrong.
    -…the stupid hit me so hard … I blacked out for a second.
    ---------------------
    You receive what you give. 'Disconnected', In Flames

  7. #7
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Lakeway
    Posts
    11

    Default

    Yeah, sorry about that. Thanks for the advice but from what I remember the only noise I hear is my trigger being pulled.

  8. #8

    Default

    One of the guys at TXPB yesterday started having the same problem about two hours in. I told him everything that's already been posted, but also to check anywhere the wires connect for bad connections. This is easy with a voltmeter, but you can eyeball it too.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
[Output: 68.26 Kb. compressed to 55.19 Kb. by saving 13.07 Kb. (19.14%)]