PDA

View Full Version : Motorola Sabre



Lokisam
09-04-2007, 07:10 PM
Hello Does anyone know where or who I can get to program my Sabre?
Thanks
Sam

Dragon
09-08-2007, 07:43 PM
FYI - It's Saber.

30 seconds of google got me this.
http://www.wiscomm.com/programming.htm

The people with iCom's might be able to tell you who they got to program their radios in S.A. You could contact that place and see if they'll do Sabers.

HammerHead
09-09-2007, 10:07 AM
Unfortunately your best option in San Antonio is S&P Communications. Their rates are rather unreasonable, service is spotty, communication is terrible and they have a habit of refusing service to anyone the deem unfit. Personally I would recommend looking for someone online to help you. You're likely to get better results and a faster turnaround than you would with S&P.

Lokisam
09-12-2007, 07:51 PM
Ouch and I thought I could spell. Sorry now I see why I could not find info.
Thanks everyone!
Sam