PDA

View Full Version : Wires



Dekoy Mantis
08-06-2005, 01:14 PM
Does anyone know where I can buy battery wiring? I am in the Fort Hood area, anything out to austin would be OK.

Dragon
08-06-2005, 03:38 PM
Is this the same problem you are speaking of?

http://www.austinairsoft.com/forums/showthread.php?t=4391

If so then multiple threads aren't necessary about the same subject. If not then I appologize in advance.

Agrovale and Obsidian are extremely busy with their real jobs. Agro even responded to the above post...

Austinwolv is a great AEG mechanic and could help you also.

AustinWolv
08-07-2005, 05:17 PM
It depends where the wiring needs replacing. If in the mechbox, the space is limited so a certain gauge of wire is the limiting factor. Outside of that, splicing in wire would be fine, so wiring from a R/C hobby store would be a quick fix, like Dean's wire. If you wanted it clean/factory-looking, a wiring harness can be purchased from Airsoft retailers.