PDA

View Full Version : C-MAG Problem



ryanmoret
05-01-2005, 12:06 AM
Ok, here is the problem. My Hero Arms 3000rd C-MAG's autowinding pressure switch was lost. Does anyone know what I could possibly do to get a new one and not render my 100 dollar C-MAG useless. For instance, does anyone know where I could order the pressure switch? or maybe, Is it possible to make a new one?

Im not sure if you need this, but maybe it will help.

The switch is a normal pressure switch with a headphone like jack on the other end.

Thanks.

AustinWolv
05-01-2005, 12:16 AM
You could get something like this: http://www.rangerjoes.com/product_info.php?products_id=94

Just splice it into the wiring for your C-mag.

ryanmoret
05-01-2005, 12:18 AM
I was looking into something like that, just trying to get some more ideas. I'm probably going to end up at radio shack looking for something