PDA

View Full Version : A-15 problem



-=d_dawg=-2030
01-09-2004, 10:56 PM
hey, i am new here, and i just got a fully automatic a-15, i got a scope mount for it, but i can't properly put it on, it appears to be pointing up and not evenly balanced, i am kinda confused, and i wanna get a good scope, a laser, and probably a light. any help? :D

-=d_dawg=-2030
01-09-2004, 10:59 PM
Hey guys, I am new, and I have a problem, sometimes after shooting for a bit, my A-15 jams or something, it won't shoot and then i try a bit later without recharging and it makes a sound as if its going to shoot but it doesn't, anyone know about this?

cclark1985
01-09-2004, 11:23 PM
Always make sure your battery is charged. Also, it is fairly common for AEGs to "jam" in semi auto. Just which it back to full auto and fire a few shots. If its not the semi-auto prob, then I don't know what to tell ya, sorry bud.

-=d_dawg=-2030
01-09-2004, 11:38 PM
note: i got the scope mount to work

Rayzor
01-10-2004, 12:09 AM
Man...why can't people read the rules?

Mack4
01-10-2004, 01:52 AM
What kinda bb's you running through your "a-15" ( Iam guessing you mean an AR-15??) Who makes it? HAve you silicon lubed the bb feeder tube? That helps. I think it is your bb's mano, don't use those walmart ones, buy excels!
-Mack

Obsidian
01-10-2004, 02:02 AM
You only need one thread for your problems with your Gun. I merged the 2 of them so people will find it easier to help. I agree with clark....make sure the battery is fully charged or try another battery.

mcoupe11
01-10-2004, 03:37 AM
Additionally, I am going to insist that you DO use the shift key. You will find it is necessary to produce capital letters.